Forum login problems

Profile picture for user Nils

Member for

14 years 6 months

Posts: 512

there still appears to be a problem with the forums here :/
everytime i log in and click "remember me" it wont remember, so i have to log in everytime i visit.
also, when i log in, i get the message "Error: Invalid Redirect link (forum.keypublishing........)".

Original post
Profile picture for user jamesm

Member for

3 years 2 months

Posts: 95

I'll look at this for you today.

James

Member for

20 years 1 month

Posts: 304

I had the same problem when logging in the first time after the recent forum maintenance. After having successfully logged in, I saved a new link to the forum. Using that link cured my problem.

Profile picture for user Nils

Member for

14 years 6 months

Posts: 512

ok, ive changed the link, seems to be working fine now :)

Member for

9 years 11 months

Posts: 194

As of yesterday Opera has lost the warning of a hacked site - Congratulations are in order to the Admin.
Merry Christmas.

Member for

8 years 10 months

Posts: 6,467

Over on GD, I've been unable to permanently correct a couple of spelling mistakes. After correcting, no 'save' button appears and the comment returns to its former state.

Member for

8 years 10 months

Posts: 6,467

Still the same.

Profile picture for user jamesm

Member for

3 years 2 months

Posts: 95

John,

I've tried to replicate this but have not been able to. Please attach screenshots of the problem.

Profile picture for user Bruce

Member for

20 years 1 month

Posts: 8,426

Sounds like a clear the cache problem to me.

Profile picture for user Bob

Member for

20 years 1 month

Posts: 3,560

Still seems to be an issue - up until today I was able to revisit site/reload index without the requirement to log back in. Cookie cache cleared and it still logs me out if I leave page tab and return and reload.